неделя, 10 февруари 2008 г.

Търсите... “идея за филм” и “къде да инвестирате парите си”?

Прегледах броячите на блога. Не го бях правил скоро. Отново обърнах специално внимание на “ключовите думи”, чрез които хората са намирали страницата в Гугъл и други търсачки. “Некролозите” на Jah-Sen все още са първенец...

Явно сесията е оказала силно влияние на търсенията в мрежата, щото сума ти народ е търсил тук някакви “есета” на тема “Де е България?” и “насилието”. Аман от хлапета, дето искат да плагиатстват. То и аз чета доста материали в “мрежата” за моите разработки, но обикновено ги цитирам и използвам основно фактологията в тях, а тия ги знам- само гледат да препишат нещо.

Стигнах до заключението, че мъжете в България са мазохисти, защото доста искат “лоши момичета”.;)

Бях хвърлен в потрес, когато разбрах, че някакви индивиди са търсели на блога “порно клипове” и то “с хора и животни”. Що решихте, че тука има такива бе?

А някой се е интересувал от “хора, които не искат да стават личности”. Че в родината е пълно с такива, що ги търсиш на блога ми? Всъщност, май повечето са тези, дето се мислят за личности, а не са.

Друго, което привлече вниманието ми, са две търсения формулирани като “идея за филм” и “къде да инвестирам парите си”, които се повтаряха доста често.

Имам “идеи за филм”, другари! Имам! Даже и готови сценарии имам. Ама няма да ги публикувам тук я. Не стават така тия работи! Така и така търсите “къде да инвестирате парите си”, дайте ми ги и аз ще заснема филма. ;)

1 коментар:

Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.