сряда, 25 юли 2007 г.

I put a spell on you (or you- me)

Невероятен клип. Като го гледам, настръхвам. Жалко, че Патрис Льоконт не се е сетил за тази песен, когато е правил филмът “Момичето на моста”. Не че оригиналната сцена не е въздействаща, но песента на Нина Симон й придава завършеност, улавя духът й- чиста квинтесенция. Предричам бляскаво бъдеще в светът на киното на авторът на клипа. Той е самоук, както и Алмодовар, но известни групи вече го канят да прави техните клипове. Този човек има усет за кино. Гледайте го, защото глупаците от ЮТуБе-то го суспендираха последният път, тъй като “проповядвало насилие”. И тия полудяха... Тази случка може да се повтори. Флай го качи отново по моя молба, така че възползвайте се от случая.



Допълнение: ЮТуБи пак изтриха видеото и аз го качих в ВиБокс7

Всъщност, ако трябва да бъда откровен, това видео ми напомня по странен и перверзен начин за моята връзка, вероятно затова ми въздейства толкова силно. Така че ще го посветя на приятелката си, която е невероятен човек.

Лъвице,

Моля те да ми простиш за всички “ножове”, които съм хвърлил по теб. Никога не бих те наранил умишлено. Често са ми казвали: “Страхотна жена. Как е тръгнала с откачен като теб?” Понякога и аз се чудя. Надявам се, че ти връщам поне частица от щастието, което ти ми даваш.

Твоят винаги “малък” до теб Ворце

P>S> I express my special gratitude to Fly, the author of this spot, who upload the video at my request. You are great, man! Thank you very much.

П>П>С> Абе, аз май започнах да споделям много лични неща на този блог. Смятам да престана.