сряда, 18 юли 2007 г.

Важно съобщение!!!! (За тези, които ме познават и имат работа с мен)


Здравейте, хора,

Ако тези дни:

Гледам на кръв,

Потропвам нервно с крак,

Съм изключително раздразнителен и избухлив (повече от обикновено ;)),

То е защото се опитвам да откажа цигарите.

Не че вече не ми е приятно да пуша, но разбрах, че съм преминал прага от три кутии на ден и съм се превърнал в наркоман. Не аз контролирам навика, а той мен. Опитвам се да обърна нещата. В момента съм си наложил никотинова диета от 5 цигари на ден, която се опитвам да спазвам, макар и не винаги успешно.

Искам предварително да се извиня на всички, с които общувам, ако не се държа много адекватно.

Ворце

2 коментара:

Анонимен каза...

аз никога не съм пушили дори не мога да ти съчуствам истински, но нека ти кажа историята на баща ми. Някъде преди 25 г(когато ме е правил) е бил на 37 и е пушел по 2 кути и отгоре може би до 3 е стигнал. Започнали да го болят гардите и отишъл на доктор, казали му, че ако не ги спре ще умре доста рано. И ги спрял но от веднъж никави 5 цигари никакви 1-2 само не знам си какво, от веднъж. Може би в началото е убийствено но това е единствения начин за толвкова силна зависимост.
Хайде успех ти пожелавам и да знаеш че ние (непушачите) те подкрепяме.

Съзерцател каза...

Благодаря за подкрепата. Опитах варианта да ги спра изведнъж, но в края на деня бях в състояние на амок. Затова реших да го направя постепенно. Аз не искам да ги спирам съвсем, искам да постигна нивото от едно време- точно 5 цигари на ден.