сряда, 24 октомври 2007 г.

Лошо момиче (Фрустрирано за някои жени)


Тя е “лошо момиче”. Тя е от онези секси, успели и нахакани мацки, които не приемат “Не” за отговор, а самите те никога не казват “Да”. Красива е. Знае това и постоянно го изтъква- с движенията, облеклото и поведението си. Елегантното боди подчертава още повече стройната й фигура и повдига красивите й гърди. Да, тези гърди! Постоянно се навежда към теб- уж случайно, и ти ги навира в лицето. Или минава и отърква хубавият си задник в хълбока ти. Играе си с теб. Ти го разбираш, но не можеш да направиш нищо- започваш да се поддаваш. Това е отмъщение, задето не си й отдал нужното внимание, не си паднал в краката й, както всички останали. Продължава да те докосва, уж невинно, но ти усещаш сексуалният контекст, невъзможно е да го сбъркаш.

Видео: PyChick
Не се смущава, че сте в заведение. Не й пука, че кавалерът й, твой приятел, е само на няколко метра от вас. Вижда, че започваш да се изпотяваш, отпуска се на канапето и избухва в смях:
- Всички мъже сте еднакви! Само ми зяпате гърдите! Като видите хубава жена, започвате да мислите с другата си глава!
Направила е грешка, но не го осъзнава. Вече се чувстваш в свои води, неудобството е изчезнало и отвръщаш на удара:
- Не позна! Мисля си колко ми е жал за теб! Представям си как правиш това с всички мъже наоколо. Правиш го, за да можеш после да кажеш “Вие сте свине”. А ти ги превръщаш в свине, изпразваш главата им от всяка мисъл, докато не се превърнат в кълбо от нагон. Защото само така можеш да ги контролираш. Защото само по този начин знаеш какво си мислят. Страх те е от мъжете, които не се поддават на сексапила ти- прекалено са ти сложни и не можеш да ги разгадаеш. Страх те е, че не знаеш какво виждат в теб, когато игнорират красотата ти. Затова ги превръщаш в животни, подвластни на желанието, за да можеш да потвърдиш своята представа за тях като “прости, мачистки свине”. Облеклото ти, поведението ти- всичко е подчинено на тази цел- да предизвикаш предсказуемата реакция на нагона! Но нали знаеш, че “желанието” е временно. Така че не се учудвай, че след като се изпразнят, “нерезите” си тръгват и ти оставаш сама. Аз ще си ходя, че трябва да ставам утре рано. Благодаря за вечерта, беше поучителна.
Хвърляш една банкнота на масата, кимваш на приятеля си, който все още чака поръчката на бара и излизаш, без да се обръщаш, за да потънеш в нощта.

П>С>
А вие как процедирате с "лошите момичета", момчета? ;)

8 коментара:

Анонимен каза...

daa, tova mi haresa. prav si, jenite, koito sa osuznali krasotata si ia izpolzvat kato tejko oryjie. poniakoga obache tolkova svikvat s nego, che zabraviat vsichki ostanali kato intelekt, vuzpitanie. a te sa naistina po-trayni ot edno svurshvane.

Анонимен каза...

aaa yavore, ti kude si be? zvunia ti 2 dni...daniel

Съзерцател каза...

В нелегалност. Сега се прибирам от съседите и пак ще изчезвам. Чакай ще вляза в кю-то

Анонимен каза...

Отношенията ми към такива момичета съвсем не са еднопосочни. Някога прсото ги игнорирах, голяма част от тях са толкова тъпи дори коментар не си заслужават. Но след време разбрах че има и други, които са интелигентни, умни ,нежни и чуствителни, но те са "Ранен Звяр" и не искат нищо повече от сескс. С тези последните понякога си заслужава да имаш взимане даване. Отношеняита с тях могат да се првърнат във вълнуваща и непредвидима игра. Но ако имаш хубава приятелка, която я обичаш дори не мисля че си заслужава да отделяш от времетно и мислите си за такива жени.

Комитата каза...

Ха, Ворце май имаш сериозно гадже а разни девойки се опитват да те разсеят ;-)

Съзерцател каза...

Ами какво да направя, като ме харесват жените бе, Комита? ;)

Шегата настрана. Допълнение и разяснение:
Отидох да се видя с един приятел, а тази мацка се оказа новата му "приятелка". Той е много добро момче, но жените му го изкарват през носа. Какво се случи съм описал по- горе.
Колкото до моята приятелка:
1. Отношенията ни се крепят на честност- казваме си нещата. Разказал съм й тази история. (Макар и не с такива подробности. ;))
2. Тя не чете блога ми.
3. Тя ми дава абсолютна свобода. Поне така твърди. ;)
4. Аз съм от старата школа и държа на жена си.

Комитата каза...

Батка, Тенеси Уилямс преди повече от половин век перфектно е описал такава динамика в "Трамвай Желание" - дръпни го, гледай го. Кога ще се видиме с тебе, вече гледам назрява времето за бирени разговори ;-)

Съзерцател каза...

Страхотен филм. Благодаря, че ме подсети за него. Пиесата е класика.Отдавна не съм го гледал. Позабравил съм го. Ще го изтегля.
Ама тази не ми прилича на Бланш ДюБоа.
Да, и аз искам да се видим на по бира,тъкмо да обсъдим "свещените крави" ;), само че да видя кога ще стане, защото в момента съм бая зает. Ще ти пиша на електронната поща тия дни.