петък, 1 януари 2010 г.

Новогодишни наброски

Наркотрафикант

Имам подозрителен и криминален вид, а митничарите са тъпаци! Може ли някой да им проведе едно обучение и да им обясни разликата между чубрица и марихуана! Обръщам се към компетентните органи с тази молба.

Ошав

И местните правят ошав, но в него слагат много повече сушени плодове, освен ябълки и сливи, като кайсии например, плюс ядки и семена. Понякога диванетата добавят и алкохол. Резултатът е прекрасен. :)

Сняг

Снегът е хубаво нещо, когато го има. Без него зимата не е същата! :) Моржуване + алкохол+ красива гора= незабравимо изкарване. :) Така съм чувал. ;) Но тази година “бялата субстанция” навсякъде е кът, а ако се появи е много рехава. :( - 3 С

Снимки

Това са снимките! Други няма! Вероятно искаш онези- “неадекватните” с лек порно уклон, но вече ги унищожих- съжалявам! :)


Равносметка ‘09

Посетени 4 музикални фестивала и около 100 концерта. 3 фестивала пропуснах- все пак трябва и да се почива. :) Участие в 2 телевизионни фестивала, 1 симпозиум изпуснах, но не можах да се клонирам. :( 4 номинации и 1 награда- не е много, но пък от сърце. Изминах около 7000 километра. Посетих много нови места и видях стари, обичани от мен, в нова светлина. Пътувания, изпълнени с прекрасни преживявания. През ръцете и очите ми с редакциите са минали около 70 сценария. Участвах в организацията на около 37 снимачни процеса и около 20 монтажа. За съжаление, според мен, производителността беше ниска. Много малко от създаденото излезе на екран. Имаше много неуредици и много нерви. Но за сметка на това работехме с удоволствие и се забавлявахме. Само 5 статии написах тази година. “Печата” ми липсва, но и кризата го удари много силно. 23 баскетболни мача, над 40 партии билярд, 4 планински прехода и 3 спаринга. 12 клубни купони и още толкова частни.
Запознах се с много интересни хора. Спечелих нови приятели и преоткрих старите си. Обичам ви! Прескочих “трапа” и предизвиках медицински прецедент. Лекарите така и не разбраха какво ми е имало, а доктор Хаос беше прекалено зает, за да се заеме с моя случай. Онзи горе реши, че няма да ме прибере. Явно му трябвам още тук, на земята. В момента се чувствам доста добре физически. Майка ми също преживя болестите. Засега се крепи. Онази с косата подмина “синдиката” тази година. Всичките ми близки хора са живи и в относително добро здраве. Някои се завърнаха и от Афганистан. :) Никога не съм бил богат, но и не почувствах липса на пари. Върнах почти всичките си задължения, с изключение на два дребни дълга до 50 лева, които смятам да ликвидирам януари 2010. Кризата не ме тревожи в личен план, страхувам се за някои от проектите ми, на които много държа. Но вярвам, че нещата ще се оправят. Поне ще направя каквото зависи от мен, за да ги реализирам. През тази година една невероятна жена влезе в живота ми, а друга не по- малко невероятна премина през него като метеор. Получих много обич и подкрепа в тежки моменти. Само любов, без никаква ревност. :) Тенденцията към интернационализиране на интимния ми живот не само се върна, а и се засили. Не искам да засягам българките, но все по- трудно ми става да открия сред сънародничките жена, която да ме впечатли и заинтересува емоционално, интелектуално и сексуално...
В общи линии 2009 г. за мен като усещане и емоции беше щастлива и спокойна. :)

Въпросът

Седя си пред чаша горещо кафе с тежък махмурлук и си задавам въпросът, който ме гризе всяка година по това време: “Каква е разликата между старата и новата година?!”. Небето е същото, физиономиите са същите, обстановката е същата, независимо къде си... Еуфорията ще спадне полека и ще се върнем в коловоза на нашите животи. Но това ще стане утре! Нека се отдадем на днешния ден! :) Виждам как към мен се е запътила една чаша с греяно вино, а и “хуните” пристигнаха...

Желая ви да направите 2010 година щастлива за вас, мои известни и неизвестни читатели! :))))))

2 коментара:

Маркуча каза...

При мен беше не чубрица, а билков чай. Важното е да не обясняваш как кантарионът отпуска нервите, че асоциациите с трева се засилват. Такива са рисковете от носенето на брада :)

Unknown каза...

Feliz 20!0
xD